Cum sa faci bani de acasa

Cea mai simpla modalitate de a castiga bani in 2021 este sa ai propriul tau job, pe care sa-l poti practica de acasa. Si asta nu pentru ca este pandemie, ci pentru ca este mult mai confortabil sa lucrezi din coltul care te inspira cel mai tare si sa poti lucra fara a fi presat de deadline-uri sau de sefi mult prea duri. 

Exista foarte multe lucruri pe care le poti face de acasa, lucruri care-ti pot aduce un venit suplimentar sau care chiar sa inlocuiasca actualul tau loc de munca. 

Astazi iti venim in ajutor cu trucuri si sfaturi care sa-ti vina in ajuta sa faci primii pasi in antreprenoriat si care sa te ajute sa-ti cresti veniturile.

Idei de “job-uri” care sa te ajute sa-ti cresti veniturile

Daca vrei sa suplimentezi veniturile iata cateva optiuni la care poti apela:

- iti poti face o firma online;

- iti poti deschide un blog;

- poti deveni influencer;

- te poti inrola intr-un MLM;

- te poti inscrie in programe de afiliere.

Toate aceste idei sunt menite sa-ti vina in ajutor sa iti cresti veniturile in functie de posibilitatile tale si de ceea ce ti se potriveste cel mai bine. 

Cat de mult imi pot creste veniturile lucrand de acasa?

Raspunsul la aceasta intrebare nu este intotdeauna sigur. Depinde de implicarea ta, de tacticile pe care le abordezi si deseori, inclusiv de cat de mult timp aloci pentru a-ti creste veniturile prin metoda aleasa.

Cert este ca, pe termen lung, poti avea satisfactii numeroase si sa pui cativa bani deoparte pentru a-ti face o serie de placeri mai mari, in functie de cat esti de calculat. 

Uneori, veniturile tale pot creste cu doar cativa zeci de lei pe zi, alteori cu sute. Iti sugeram insa sa nu pornesti de la ideea ca poti face o avere in cateva ore sau chiar milioane. Acest lucru nu este posibil fara implicatii serioase. Mai mult, daca ai deja un job actual, iti recomandam sa nu renunti la acesta odata cu alegerea unuia sau a mai multor programe extra de crestere a veniturilor la care poti apela lucrand de acasa. Succesul nu apare peste noapte!

Cat de mult pot castiga din afiliere?

Afilierea este un domeniu din ce in ce mai popular pe piata din Romania, tot mai multe persoane apeland la aceasta metoda simpla de a face bani, atat companii, dar si persoane fizice, existand un castig comun de ambele parti. Prin intermediul platformelor de afiliere, brandurile favorite cu care iei contact zi de zi pot obtine promovarea mult dorita, iar in acelasi timp, tu, prietenii si cunoscutii tai va puteti bucura de produsele si serviciile dorite, dar si de un mic comision care se va intoarce la voi cu fiecare tranzactie.

Si toata aceasta activitate nu impune un efort major precum alte job-uri, pentru ca nu trebuie sa te deplasezi, sa pierzi ore in sir facand asta. Doar iti faci un cont de afiliere si alegi firmele de interes, cu care iti doresti sa lucrezi, iar ulterior iti poti genera link-uri personalizate pentru paginile si produsele aferente. Impartasind aceste link-uri de afiliere cu prietenii tai, rudele sau cunoscutii din online, poti beneficia de aceleasi castiguri asa cum o fac si marile vedete sau influencerii. Cu cat comunitatea ta este mai mare si cu cat ai mai multa credibilitate sau ceea ce promovezi prezinta mai mult interes pentru oamenii cu care ai contact, cu atat sunt mai mari si sansele de a acumula sume de bani mai generoase intr-un timp mai scurt.

Una dintre cele mai recente platforme de afiliere lansata in Romania este si https://olafans.com/, o platforma adresata atat companiilor, cat si persoanelor fizice care doresc sa-si imbunatateasca veniturile sau care-si doresc sa se promoveze cu succes, fara pierderi si/sau implicatii uriase.

Platforma pune la dispozitie numeroase metode de afiliere astfel incat tu sa o alegi pe cea mai potrivita pentru compania sau stilul tau de viata.

Care sunt cele mai profitabile nise?

Fie ca vorbim de afiliere sau de orice alt job extra, cu siguranta si tu iti doresti sa ai venituri cat mai consistente. Iar cand vorbim de afiliere exista si in acest caz mai multe nise pe care le-ai putea promova si sa le abordezi cu succes, de la diferite companii. 

Din pacate, nu exista o reteta de succes sau un domeniu mai profitabil ca altul. In general, cu cat comisionul pe care il ofera o companie este mai mare, cu atat sansele de a-ti creste veniturile sunt mai mari. Insa, nu fa greseala de a te orienta exclusiv catre aceest aspect,

Pentru a avea succes, important este in afiliere sa promovezi acele nise care te reprezinta si nisele de care ar putea fi interesate publicul tau. Facand o analiza asupra lucrurilor pe care oamenii din lista ta de prieteni le urmaresc constant, poti stabili care sunt cele mai profitabile nise de promovare. 

Categorii Articole
Toate Articolele