Marketing de afiliere in 2021: ce este si cum puteti incepe

Trezeste-te dis de dimineata. Mergei la birou prin trafic, strazile blocate de alti navetisti pe jumatate adormiti. Rasfoiti e-mail dupa e-mail pana seara la ora cinci.

Suna groaznic?

Ce se intampla daca, in loc sa te ocupi de monotonia unui loc de munca, ai putea castiga bani oricand, de oriunde - chiar si in timp ce dormi?

Acesta este conceptul din spatele marketingului afiliat.

Marketingul afiliat este o tactica populara pentru a genera vanzari si a genera venituri online semnificative. Extrem de benefic atat pentru marci, cat si pentru comerciantii afiliati, noul trend catre tactici de marketing mai putin traditionale a dat roade. De fapt:

81% dintre marci si 84% dintre editori valorifica puterea marketingului afiliat, statistica care va continua sa creasca pe masura ce cheltuielile de marketing afiliat cresc in fiecare an in Statele Unite.
Exista o crestere de 10,1% a cheltuielilor de marketing afiliat in Statele Unite in fiecare an, ceea ce inseamna ca pana in 2020, acest numar va ajunge la 6,8 miliarde de dolari.
In 2018, costurile de marketing al continutului au fost evaluate la 62% din schemele traditionale de marketing, generand simultan de trei ori avantajele metodelor traditionale. De fapt, 16% din toate comenzile facute online pot fi atribuite impactului marketingului afiliat.
In martie 2017, structura afiliatului Amazon s-a schimbat, oferind rate de 1-10% din venitul produselor pentru creatori, oferind afiliatilor posibilitatea de a-si creste dramatic venitul pasiv pe baza verticalei pe care vand.
Marketingul afiliat al Jason Stone, cunoscut si sub numele de Millionaire Mentor, a fost responsabil pentru vanzari cu amanuntul de pana la 7 milioane de dolari doar in lunile iunie si iulie din 2017.

Ce este marketingul afiliat?
Marketingul afiliat este procesul prin care un afiliat castiga un comision pentru comercializarea produselor altei persoane sau a unei companii. Afiliatul cauta pur si simplu un produs de care se bucura, apoi promoveaza acel produs si castiga o parte din profit din fiecare vanzare pe care o realizeaza. Vanzarile sunt urmarite prin linkuri de afiliere de la un site la altul.

Cum functioneaza marketingul afiliat?
Deoarece marketingul afiliat functioneaza prin raspandirea responsabilitatilor de marketing si creare a produselor intre parti, reuseste sa valorifice abilitatile unei varietati de indivizi pentru o strategie de marketing mai eficienta, oferind in acelasi timp contribuitorilor o parte din profit. Pentru ca acest lucru sa functioneze, trebuie implicate trei parti diferite:

a) Vanzator si creatori de produse.
b) Afiliatul sau agentul de publicitate.
c) Consumatorul.

Sa aprofundam relatia complexa pe care o impart aceste trei parti pentru a ne asigura ca marketingul afiliat este un succes.

1. Vanzator si creatori de produse.
Vanzatorul, indiferent daca este un antreprenor individual sau o intreprindere mare, este un vanzator, comerciant, creator de produse sau comerciant cu amanuntul cu un produs pe piata. Produsul poate fi un obiect fizic, cum ar fi bunurile de uz casnic, sau un serviciu, cum ar fi tutoriale de machiaj.

Cunoscut si sub numele de marca, vanzatorul nu trebuie sa fie implicat activ in marketing, dar poate fi si agentul de publicitate si sa profite din partajarea veniturilor asociate marketingului afiliat.

De exemplu, vanzatorul ar putea fi un comerciant de comert electronic care a inceput o afacere dropshipping si doreste sa ajunga la un public nou platind site-urile afiliate pentru a-si promova produsele. Sau vanzatorul ar putea fi o companie SaaS care utilizeaza afiliatii pentru a-si vinde software-ul de marketing.

2. Afiliatul sau editorul.
Cunoscut si ca editor, afiliatul poate fi fie o persoana fizica, fie o companie care comercializeaza produsul vanzatorului intr-un mod atragator pentru potentialii consumatori. Cu alte cuvinte, afiliatul promoveaza produsul pentru a convinge consumatorii ca este valoros sau benefic pentru ei si ii convinge sa cumpere produsul. Daca consumatorul ajunge sa cumpere produsul, afiliatul primeste o parte din veniturile realizate.

Afiliatii au adesea un public foarte specific fata de care comercializeaza, aderand in general la interesele publicului respectiv. Acest lucru creeaza o nisa definita sau o marca personala care ajuta afiliatul sa atraga consumatori care vor fi cel mai probabil sa actioneze la promovare.

3. Consumatorul.
Indiferent daca consumatorul o stie sau nu, ei (si achizitiile lor) sunt factorii motori ai marketingului afiliat. Afiliatii le impartasesc aceste produse pe retelele de socializare, bloguri si site-uri web.

Atunci cand consumatorii cumpara produsul, vanzatorul si afiliatul impart profiturile. Uneori, afiliatul va alege sa fie in fata cu consumatorul, dezvaluind ca primeste comision pentru vanzarile pe care le realizeaza. Alteori, consumatorul ar putea fi complet indiferent de infrastructura de marketing afiliat din spatele achizitiei.

Oricum ar fi, rareori vor plati mai mult pentru produsul achizitionat prin marketing afiliat; cota de profit a afiliatului este inclusa in pretul de vanzare cu amanuntul. Consumatorul va finaliza procesul de cumparare si va primi produsul in mod normal, neafectat de sistemul de marketing afiliat in care sunt o parte semnificativa.

Cum se platesc agentii de marketing afiliati?
O metoda rapida si ieftina de a castiga bani fara dificultatea de a vinde efectiv un produs, marketingul afiliat are o atractie incontestabila pentru cei care doresc sa isi mareasca veniturile online. Dar cum se plateste un afiliat dupa ce leaga vanzatorul de consumator?

Raspunsul se poate complica.

Consumatorul nu trebuie intotdeauna sa cumpere produsul pentru ca afiliatul sa primeasca un recul. In functie de program, contributia afiliatului la vanzarile vanzatorului va fi masurata diferit.

Afiliatul poate fi platit in diferite moduri:

1. Plata pe vanzare.
Aceasta este structura standard de marketing afiliat. In acest program, comerciantul plateste afiliatului un procent din pretul de vanzare al produsului dupa ce consumatorul achizitioneaza produsul ca urmare a strategiilor de marketing ale afiliatului. Cu alte cuvinte, afiliatul trebuie sa-l determine pe investitor sa investeasca in produs inainte de a fi compensat.

2. Platiti pe lead.
Un sistem mai complex, programele de afiliere pay per lead compenseaza afiliatul pe baza conversiei clientilor potentiali. Afiliatul trebuie sa convinga consumatorul sa viziteze site-ul web al comerciantului si sa finalizeze actiunea dorita - fie ca completeaza un formular de contact, se inscrie pentru o incercare a unui produs, se aboneaza la un buletin informativ sau descarca software sau fisiere.

3. Platiti pe clic.
Acest program se concentreaza pe stimularea afiliatului pentru a redirectiona consumatorii de pe platforma lor de marketing catre site-ul comerciantului. Aceasta inseamna ca afiliatul trebuie sa angajeze consumatorul in masura in care se va muta de pe site-ul afiliatului pe site-ul comerciantului. Afiliatul este platit pe baza cresterii traficului web.

De ce sa fii afiliat?
Care sunt motivele pentru a deveni un agent de marketing afiliat?

1. Venit pasiv.
In timp ce orice slujba „obisnuita” necesita sa fiti la locul de munca pentru a face bani, marketingul afiliat va ofera posibilitatea de a castiga bani in timp ce dormiti. Investind o perioada initiala de timp intr-o campanie, veti vedea randamente continue in acel moment pe masura ce consumatorii cumpara produsul in urmatoarele zile si saptamani. Primesti bani pentru munca ta mult timp dupa ce ai terminat-o. Chiar si atunci cand nu va aflati in fata computerului, abilitatile dvs. de marketing va vor aduce un flux constant de venituri.

2. Fara asistenta pentru clienti.
Vanzatorii individuali si companiile care ofera produse sau servicii trebuie sa se ocupe de consumatorii lor si sa se asigure ca sunt multumiti de ceea ce au achizitionat.

Datorita structurii de marketing afiliat, nu va trebui niciodata sa va preocupati de asistenta pentru clienti sau de satisfactia clientilor. Intreaga sarcina a agentului de marketing afiliat este de a lega vanzatorul de consumator. Vanzatorul se ocupa de orice reclamatii ale consumatorilor dupa ce primiti comisionul din vanzare.

3. Lucrati de acasa.
Daca sunteti cineva care uraste sa mearga la birou, marketingul afiliat este solutia perfecta. Veti putea lansa campanii si veti primi venituri din produsele create de vanzatori in timp ce lucrati din confortul propriei case. Aceasta este o treaba pe care o poti face fara a iesi vreodata din pijamale.

4. Cost-eficient.
Majoritatea companiilor necesita taxe de pornire, precum si un flux de numerar pentru a finanta produsele vandute. Cu toate acestea, marketingul afiliat se poate face la un cost redus, ceea ce inseamna ca puteti incepe rapid si fara probleme. Nu exista taxe de program afiliat de care sa va faceti griji si nu este nevoie sa creati un produs. Inceperea acestei linii de lucru este relativ simpla.

5. Convenabil si flexibil.
Intrucat devii in esenta freelancer, obtii independenta maxima in stabilirea propriilor obiective, redirectionarea caii tale atunci cand te simti atat de inclinat, alegerea produselor care te intereseaza si chiar stabilirea propriilor ore. Aceasta comoditate inseamna ca va puteti diversifica portofoliul daca doriti sau va concentrati exclusiv pe campanii simple si directe. De asemenea, veti fi ferit de restrictiile si reglementarile companiei, precum si de echipele cu performante slabe.

6. Recompense bazate pe performanta.
Cu alte locuri de munca, ai putea lucra o saptamana de 80 de ore si totusi sa castigi acelasi salariu. Marketingul afiliat se bazeaza exclusiv pe performanta dvs. Veti obtine din ea ceea ce puneti in el. Imbunatatirea abilitatilor de examinare si redactarea campaniilor atractive se vor traduce prin imbunatatiri directe ale veniturilor. Veti fi in cele din urma platit pentru munca remarcabila pe care o faceti!

7. Nu subestimati puterea SEO.
Exista o multime de trafic organic pe care il puteti obtine de la motoarele de cautare daca faceti SEO in mod corespunzator. Zilele in care Optimizarea motoarelor de cautare era despre trisarea Google au disparut. Astazi, este vorba despre imbunatatirea site-ului dvs. pentru vizitatori. Oamenii cauta in mod natural informatii online. De aceea, ar trebui sa invatati elementele de baza ale SEO on-page, cercetarea cuvintelor cheie si crearea de linkuri pentru a fi sursa de informatii pe care o gasesc mai intai. Cine nu ar dori sa se claseze pe locul 1 pentru termeni precum „cel mai bun produs” sau „recenzie de produs” in Google?

Tipuri comune de canale de marketing afiliate
Majoritatea afiliatilor impartasesc practici comune pentru a se asigura ca publicul lor este angajat si receptiv la achizitionarea de produse promovate. Dar nu toti afiliatii promoveaza produsele in acelasi mod. De fapt, exista mai multe canale de marketing diferite pe care le pot utiliza.

1. Influenceri.
Un influencer este o persoana care detine puterea de a avea impact asupra deciziilor de cumparare ale unui segment mare al populatiei. Aceasta persoana este intr-o pozitie excelenta de a beneficia de marketingul afiliat. Se lauda deja cu un spectacol impresionant , asa ca le este usor sa directioneze consumatorii catre produsele vanzatorului prin intermediul postarilor pe social media, bloguri si alte interactiuni cu adeptii lor. Influentii primesc apoi o parte din profiturile pe care le-au ajutat sa le creeze.

Campaniile de marketing pentru influentatori sunt deosebit de populare pe Instagram, unde brandurile se asociaza cu influentatori care sunt vazuti ca experti sau autoritati in nisele lor specifice. In functie de oferta, o campanie ar putea consta dintr-o serie de recenzii de produse cu fotografii, preluari de cont sau videoclipuri live. In timp ce un influencer ar putea avea propriul branding si estetic, este important sa adaugati elemente care se leaga de marca dvs. pentru a asigura rechemarea si recunoasterea marcii. Acest lucru poate fi realizat utilizand aplicatii precum Instasize, unde puteti edita si personaliza rapid reclamele campaniei printr-o atingere.

2. Bloggeri.
Avand capacitatea de a se clasifica organic in interogarile motoarelor de cautare, bloggerii exceleaza in cresterea conversiilor unui vanzator. Bloggerul probeaza produsul sau serviciul si apoi scrie o recenzie cuprinzatoare care promoveaza marca intr-un mod convingator, conducand traficul inapoi la site-ul vanzatorului.

Bloggerul este premiat pentru influenta sa care raspandeste cu privire la valoarea produsului, contribuind la imbunatatirea vanzarilor vanzatorului. De exemplu, articolul meu despre cel mai bun software de marketing prin e-mail include recenzii despre produse si linkuri de afiliere in intreaga lume.

3. Microsite-uri cu cautare platita.
Dezvoltarea si generarea de bani a microsite-urilor poate obtine, de asemenea, o cantitate serioasa de vanzari. Aceste site-uri sunt publicitate pe un site partener sau pe listele sponsorizate ale unui motor de cautare. Ele sunt distincte si separate de site-ul principal al organizatiei. Oferind un continut mai concentrat si relevant pentru un anumit public, microsite-urile conduc la conversii sporite datorita apelului lor simplu la actiune.

4. Liste de e-mail.
In ciuda originilor sale mai vechi, marketingul prin e-mail este inca o sursa viabila de venituri din marketingul afiliat. Unii afiliati au liste de e-mail pe care le pot folosi pentru a promova produsele vanzatorului. Altii pot utiliza buletine informative prin e-mail care includ hyperlinkuri catre produse, castigand un comision dupa ce consumatorul achizitioneaza produsul.

O alta metoda este ca afiliatul sa construiasca o lista de e-mailuri in timp . Ei isi folosesc diferitele campanii pentru a colecta e-mailuri in masa, apoi trimit e-mailuri cu privire la produsele pe care le promoveaza.

5. Site-uri web media mari.
Concepute pentru a crea o cantitate uriasa de trafic in orice moment, aceste site-uri se concentreaza pe crearea unui public de milioane. Aceste site-uri web promoveaza produse catre publicul lor masiv prin utilizarea de bannere si linkuri de afiliere contextuale. Aceasta metoda ofera o expunere superioara si imbunatateste ratele de conversie, rezultand un venit de top atat pentru vanzator, cat si pentru afiliat.

Sfaturi pentru a va ajuta sa deveniti un afiliat de succes


1. Elaborati un raport.
Cand incepeti cariera dvs. de marketing afiliat, veti dori sa cultivati un public cu interese foarte specifice. Acest lucru va permite sa va adaptati campaniile afiliate la aceasta nisa, sporind probabilitatea de a converti. Stabilindu-va ca expert intr-un domeniu in loc sa promovati o gama larga de produse, veti putea comercializa persoanele cu cea mai mare probabilitate de a cumpara produsul.

2. Faceti-l personal.
Nu lipsesc produsele pe care le veti putea promova. Veti avea posibilitatea de a alege si alege produse in care credeti personal, deci asigurati-va ca campaniile dvs. se concentreaza pe produse cu adevarat valoroase de care consumatorii se vor bucura. Veti obtine o rata de conversie impresionanta , stabilind in acelasi timp fiabilitatea marcii dvs. personale.

Veti dori, de asemenea, sa va pricepeti la comunicarea prin e-mail pentru a lucra cu alti bloggeri si influentatori. Folositi un instrument precum ContactOut sau Voila Norbert pentru a aduna informatii de contact ale oamenilor si pentru a trimite e-mailuri personalizate pentru a obtine oportunitati de blog si clienti de afiliere.

3. Incepeti sa examinati produsele si serviciile.
Concentrati-va pe examinarea produselor si serviciilor care se incadreaza in nisa dvs. Apoi, folosind raportul pe care l-ati creat cu publicul si pozitia dvs. de expert, spuneti cititorilor dvs. de ce ar beneficia de achizitionarea produsului sau serviciului pe care il promovati. Aproape orice lucru vandut online poate fi revizuit daca exista un program afiliat - puteti examina produsele fizice, software-ul digital sau chiar serviciile rezervate online, cum ar fi partajarea calatoriilor sau rezervarea statiunilor de calatorie . Este deosebit de eficient sa comparati acest produs cu altii din aceeasi categorie. Cel mai important, asigurati-va ca generati continut detaliat si articulat pentru a imbunatati conversiile.

4. Folositi mai multe surse.
In loc sa va concentrati doar pe o campanie de e-mail, petreceti timp castigand bani cu un blog, contactand publicul dvs. pe retelele sociale si chiar cautand promotii pe mai multe canale.

Testati o varietate de strategii de marketing pentru a vedea la care raspunde cel mai mult publicul dvs. Folositi frecvent aceasta tehnica.

Pentru mai multe informatii, puteti consulta acest articol despre cum sa incepeti un blog de succes anul acesta.

5. Alegeti cu grija campaniile.
Indiferent cat de bune sunt abilitatile tale de marketing, vei castiga mai putini bani cu un produs rau decat vei castiga cu unul valoros. Faceti-va timp pentru a studia cererea pentru un produs inainte de a-l promova. Asigurati-va ca cercetati vanzatorul cu atentie inainte de a face echipa. Timpul dvs. merita foarte mult si doriti sa fiti sigur ca il cheltuiti pentru un produs profitabil si un vanzator in care puteti crede.

6. Ramai la curent cu tendintele.
Exista o concurenta serioasa in sfera marketingului afiliat. Veti dori sa va asigurati ca ramaneti la curent cu orice noi tendinte pentru a va asigura ca ramaneti competitiv. In plus, probabil veti putea beneficia de cel putin cateva dintre noile tehnici de marketing care sunt in mod constant create. Asigurati-va ca tineti la curent cu toate aceste noi strategii pentru a garanta ca ratele dvs. de conversie si, prin urmare, veniturile vor fi cat mai mari posibil.

Care sunt cele mai importante tendinte de marketing afiliate din 2021?

1. Imbunatatirea raportarii si atribuirii afiliatilor.
Multe programe afiliate ruleaza cu atribuirea ultimului clic, unde afiliatul care primeste ultimul clic inainte de vanzare obtine 100% credit pentru conversie. Acest lucru se schimba. Cu platformele afiliate care ofera noi modele de atribuire si functii de raportare, puteti vedea o imagine completa, cu canale multiple, a modului in care tacticile de marketing individuale functioneaza impreuna.

De exemplu, ati putea vedea ca o campanie sociala platita a generat primul clic, Afiliatul X a primit clic 2 si Afiliatul Y a primit ultimul clic. Cu aceasta imagine completa, va puteti structura comisioanele afiliate astfel incat Affiliate X sa obtina un procent din creditul pentru vanzare, chiar daca nu au primit ultimul clic.

2. Nisele de influenta devin hiper-vizate.
In trecut, afiliatii mari erau principalul pilon, deoarece cupoanele si site-urile media capturau traficul catre sute sau mii de agenti de publicitate. Nu mai este asa ceva. Cu consumatorii care folosesc cuvinte cheie cu coada lunga si cauta produse si servicii foarte specifice, influentatorii isi pot valorifica nisa hiper-concentrata pentru succesul marketingului afiliat. Este posibil ca influentatorii sa nu trimita agentilor de publicitate cantitati mari de trafic, dar publicul pe care il trimit este credibil, vizat si are rate de conversie mai mari.

3. GDPR schimba modul in care sunt colectate datele cu caracter personal.
Regulamentul general privind protectia datelor (GDPR), care a intrat in vigoare la 25 mai 2018, este un set de reglementari care reglementeaza utilizarea datelor cu caracter personal in intreaga UE. Acest lucru obliga unii afiliati sa obtina date de utilizator prin consimtamantul de inscriere ( politici de confidentialitate actualizate si notificari privind cookie-urile ), chiar daca nu se afla in Uniunea Europeana. Acest nou regulament ar trebui, de asemenea, sa va reaminteasca sa respectati orientarile FTC si sa dezvaluiti clar ca primiti comisioane afiliate din recomandarile dvs.

4. Specialistii in marketing afiliati devin tot mai inteligenti.
Comerciantii care primesc un procent mare din veniturile lor de pe canalul afiliat se pot baza pe partenerii lor afiliati. Acest lucru poate duce la marketingul afiliat care isi valorifica statutul important pentru a primi comisioane mai mari si oferte mai bune cu agentii de publicitate. Fie ca este vorba de structuri de comisioane CPA, CPL sau CPC, exista o multime de programe afiliate cu plata mare, iar specialistii in marketing afiliati se afla pe scaunul soferului.

Ce strategii de marketing afiliat ar trebui sa folositi in 2021?

1. Recomandati numai produse cu care sunteti extrem de familiarizati.
Construirea increderii cu publicul dvs. este esentiala in marketingul afiliat, iar cea mai rapida modalitate de a pierde increderea este de a recomanda produse pe care nu le-ati folosit inainte sau care nu sunt potrivite pentru publicul dvs. De asemenea, asigurati-va ca nu spuneti niciodata nimanui sa cumpere direct un produs, pur si simplu recomandam produsul. Cu cat sunteti mai de ajutor si cu cat faceti recomandari de calitate, cu atat este mai probabil ca vizitatorii dvs. sa revina pentru expertiza dvs.

2. Promovati produse de la multi comercianti diferiti.
Nu pune toate ouale intr-un singur cos. Daca promovati produsele unui singur comerciant, sunteti blocat cu comisioanele lor, paginile lor de destinatie si, in cele din urma, ratele lor de conversie. Este important sa lucrati cu multi comercianti diferiti din nisa dvs. si sa promovati o gama larga de produse.

3. Testeaza si optimizeaza constant ratele de conversie.
Sa presupunem ca aveti o pagina de promotii in care promovati un produs prin linkuri de afiliere. Daca in prezent obtineti 5.000 de vizite pe luna la o rata de conversie de 2%, aveti 100 de recomandari. Pentru a ajunge la 200 de recomandari, va puteti concentra fie pe obtinerea a inca 5.000 de vizitatori, fie pur si simplu cresterea ratei de conversie la 4%.

Care suna mai usor? In loc sa petreceti luni construind Domain Authority cu postari de blog si invitati pentru a obtine mai mult trafic organic, trebuie doar sa cresteti rata de conversie cu 2%. Aceasta poate include optimizarea paginii de destinatie, testarea indemnurilor si stabilirea unei strategii de optimizare a ratei de conversie. Testand si optimizand site-ul, veti obtine rezultate mult mai bune cu mult mai putin efort.

4. Concentrati-va pe sursele de trafic afiliate.
Este important sa stiti de unde provine traficul dvs. si datele demografice ale publicului dvs. Acest lucru va va permite sa va personalizati mesajele, astfel incat sa puteti oferi cele mai bune recomandari de produse afiliate. Nu ar trebui sa va concentrati doar pe verticala in care va aflati, ci pe sursele de trafic si publicul care va viziteaza site-ul. Sursele de trafic pot include retele organice, platite, sociale, recomandare, afisare, e-mail sau trafic direct.

Puteti vizualiza datele sursei de trafic in Google Analytics pentru a vizualiza lucruri precum ora de pe pagina, rata de respingere, locatia geografica, varsta, sexul, ora din zi, dispozitivele (mobil vs. desktop) si multe altele, astfel incat sa va puteti concentra efortul asupra cel mai mare trafic de conversie. Aceste date analitice sunt cruciale pentru luarea de decizii in cunostinta de cauza, cresterea ratelor de conversie si cresterea vanzarilor afiliate.

Avantajele aderarii la programul de afiliere BigCommerce

1. Comisii lider in industrie.
In programul de afiliere BigCommerce , primiti o recompensa de 200% pe recomandare si 1.500 USD pe recomandare Enterprise, fara plafon pentru comisioane. In plus, cu cat conduceti mai multe recomandari prin program, cu atat nivelul de comision va creste. BigCommerce foloseste un cookie de 90 de zile lider in industrie, astfel incat sa primiti credit de pana la trei luni pentru recomandarile pe care le generati. De asemenea, nu exista obligatii sau angajamente minime de aderare la program.

2. Cresterea strategica.
BigCommerce ofera strategii unice pentru a va ajuta sa cresteti, sa cresteti vizibilitatea site-ului dvs. web si sa generati mai multe vanzari . Veti putea economisi timp si bani pentru crearea de continut prin conectarea la bloguri WordPress, seminarii web si multe altele, cu continut dezvoltat de BigCommerce pentru publicul dvs.

3. Urmarire puternica.
Tabloul nostru de bord afiliat ofera o privire cuprinzatoare asupra clicurilor, incercarilor, vanzarilor si comisioanelor dvs. Puteti sa va vizualizati castigurile, sa urmariti performanta si sa fiti platit in acelasi timp in fiecare luna.

4. Un manager de cont dedicat.
Veti avea acces direct la un expert afiliat care va intelege afacerea si obiectivele. BigCommerce va colabora cu echipa dvs. si cu expertii nostri in rata de conversie pentru a va maximiza comisioanele si castigurile pe clic. Oferim asistenta individuala prin telefon si e-mail, concursuri de afiliere trimestriale si cele mai recente actualizari ale produselor noastre.

5. Promovarea usurata.
In tabloul dvs. de bord, veti avea acces usor la linkurile noastre de text, bannere si continut prefabricate. Promovati BigCommerce oriunde pe site-ul dvs. prin simpla inserare a linkurilor noastre afiliate in paginile dvs.

Alaturati-va programului de afiliere BigCommerce
Daca publicul dvs. doreste sa lanseze o afacere online , sa migreze platforma lor de comert electronic sau pur si simplu sa fie interesat de continutul de comert electronic, va incurajam sa aplicati pentru programul de afiliere BigCommerce . Echipa noastra va va examina cu atentie cererea. Dupa aprobare, veti primi acces la asistenta, urmarire, raportare, plati si veti avea propriul link de afiliat unic pentru a urmari fiecare recomandare pe care o generati. BigCommerce este angajat in succesul partenerilor nostri afiliati.

Rezumat
Marketingul afiliat este o solutie ideala pentru cei care doresc sa obtina controlul propriilor venituri, concentrandu-se pe optiunile de venituri bazate pe performanta. Lucrand in tandem cu un vanzator, un comerciant afiliat motivat va putea obtine un venit pasiv din confortul casei sale, fara a se ingrijora de producerea propriului produs sau serviciu.

Desi succesul locului de munca depinde de abilitatile de marketing ale afiliatului, se poate dovedi o modalitate eficienta de a va atinge obiectivele de venit, fie ca cariera primara, fie ca al doilea loc de munca profitabil.

Un proces elegant simplu, marketing afiliat prin recenzii, bloguri, retele sociale, software pentru seminarii web si alte platforme este o noua frontiera in marketing care asteapta sa fie utilizata. Urmati sfaturile incluse in acest articol si veti putea sa va implicati publicul, sa convertiti cititorii pasivi in consumatori activi si sa va imbunatatiti salariul cu un singur clic.

Categorii Articole
Toate Articolele