Cum faci bani in Romania prin programe de afiliere

Daca vrei sa faci bani simplu si rapid prin doar cateva click-uri, afilierea poate fi un punct de plecare. In zilele noastre, aproximativ 70-80% dintre persoanele care utilizeaza internetul, fie achizitioneaza produse si servicii prin intermediul acestor link-uri de afiliere, fie isi genereaza propriile link-uri de afiliere prin intermediul carora fac comenzi pentru uzul propriu, fie le impartasesc cu rudele si prietenii sau necunoscutii in vederea generarii si a incasarii unor comisioane.

Astfel, afilierea este o modalitate extrem de simpla de a face bani cu ajutorul sa -ti castigi existenta si cu mult peste.

Daca esti curios sa afli cum functioneaza aceste programe, te invitam sa citesti acest material in totalitate. Nu dureaza decat cateva minute si poti invata cum sa faci bani simplu si rapid, fara efort.

Cum faci bani in Romania prin programe de afiliere

Ca sa faci bani printr-un program de afiliere nu ai nevoie de studii sau de o anumita experienta. Oricine poate genera un link de afiliere in doar cateva secunde. Mecanismul de afiliere este extrem de simplu si usor de inteles de catre oricine, fiind necesar sa-ti creezi un cont gratuit de advertiser si ulterior sa aplici la campaniile care ti se potrivesc.

Poti opta pentru a promova doar cateva site-uri care te reflecta pe deplin sau sa colaborezi cu toate, in functie de programele care le consideri mai atractive.

Fiecare companie existenta in platforma iti ofera posibilitatea de a promova produse sau paginile generale pe care acestia le detin, cu un comision transparent si la vedere. Bineinteles, asta nu inseamna ca vei castiga in urma unei tranzactii o suma extraordinara de bani, ci deseori doar cativa lei. Cu cat conversiile sunt mai numeroase, de sume mai ridicate, cu atat si veniturile pe care le poti obtine din afiliere vor fi si ele mai ridicate.

Unele programe de afiliere ofera plata per proiect (de exemplu, la adunarea unui numar de click-uri), in timp ce altele iti ofera posibilitatea de a-ti retrage castigurile la atingerea unei anumite sume. Creditele obtinute sunt valabile in prima faza online, iar la atingerea sumei minime iti poti retrage banii cu usurinta pe card, suportand deseori un mic comision aferent privind plata legala a contributiilor la stat. Astfel, afilierea devine un domeniu perfect sigur si legal din care poti castiga bani.

Ca sa-ti fie mai usor sa faci bani din conversii este indicat sa:

- Iti alegi cu atentie nisa sau nisele pe care-ti doresti sa le promovezi;

- Sa promovezi cat mai frecvent produse si servicii in diferite moduri (prin Social Media, bloguri si articole, conversatii cu prietenii etc.), fara a exagera;

- Sa analizezi periodic tendintele de consum ale populatiei, astfel incat sa realizezi cele mai bune domenii pentru promovare.

Cum iti alegi nisa

Nu exista o reteta de succes in alegerea nisei, astfel ca tu alegi domeniile cu care simti ca rezonezi pe deplin. Poti promova articole vestimentare, produse pentru igiena personala, carti si filme, chiar si accesorii destinate uzului intim.

Dat fiind ca tranzactiile prin intermediul link-urilor de afiliere sunt pe deplin transparente pentru cumparatori, atunci cand tu le promovezi la nivel general, datele lor nu vor fi dezvaluite in mod public odata cu intoarcerea conversiei catre cel care a generat link-ul de afiliere.

Chiar daca la inceput anumite domenii pot parea prea anevoioase in ceea ce priveste sansele de conversie (de exemplu, domeniul pentru adulti), nu ai de unde sti niciodata cu adevarat cine este doritor sa beneficieze de produsele si serviciile pe care tu le popularizezi cu ajutorul link-urilor de afiliere.

Asadar, principalul secret in alegerea nisei este analiza publicului tau si a persoanelor cu care ai contact in special virtual, pentru a le oferi oamenilor exact lucrurile pe care le cauta, fara efort, dar in acelasi timp sa existe un castig comun. Chiar daca ceilalti acceseaza si achizitioneaza diverse prin link-ul tau, acestia nu vor plati mai mult pentru a beneficia de lucrurile respective, tranzactia fiind aceeasi cu cea pe care doritorii ar fi realizat-o si in mod direct, pe site-ul cu pricina.

Afilierea poate fi o modalitate prin care orice persoana care dispune de o conexiune la internet si de un dispozitiv conectat la retea poate face bani cu usurinta.

Generarea unui link si distribuirea acestuia poate dura doar cateva secunde, iar daca le ai cu jocurile de cuvinte, iti va fi mult mai usor sa atagi atentia publicului si sa generezi vanzari sau click-uri, in functie de tipul programului de afiliere pe care-l abordezi.

Iar o platforma online prin intermediul careia poti deveni si publisher si advertiser este https://olafans.com/. Cu ajutorul acestei platforme simple poti sa te bucuri de un castig suplimentar cu fiecare achizitie, intr-un mod simplu si fara riscuri. Este la fel de simplu sa-ti faci primul tau cont de afiliat in urma caruia poti face primele tale conversii chiar acum.

Categorii Articole
Toate Articolele