Castiga bani online din cateva click-uri!

Cu siguranta intotdeauna te-ai intrebat daca exista o alternativa mai usoara de a face bani, fara sa trebuiasca sa te deplasezi zilnic la job. Antreprenoriatul poate parea una dintre aceste idei, insa practica iti poate demonstra contrariul - nu te poti imbogati peste noapte fara sa faci nimic sau doar din a da comenzi subordonatilor tai. 

Totusi, iti poti suplimenta veniturile treptat, iar in zilele noastre a devenit extrem de popular sa faci bani inclusiv pe internet, unde posibilitatile sunt acum mai vaste ca niciodata. Exista solutii simple si in ceea ce priveste facutul banilor online, din doar cateva click-uri. Iar cateva astfel de posibilitati ti le vom prezenta astazi. 

Cum castigi bani online din cateva click-uri

Nu trebuie sa fii angajat cu norma intreaga si sa stai constant in fata calculatorului ca sa poti face bani, dar asta nu inseamna ca, uneori, 5 minute pe zi vor fi suficiente. Exista numeroase solutii mai mult sau mai putin eficiente, de a castiga bani rapid prin doar cateva click-uri. Iata cateva.

Bani din sondaje

Sondajele au devenit extrem de populare. Si probabil te intrebi care e folosul acestora si de ce unii oameni sunt dispusi sa plateasca pentru ele, respectiv care este castigul lor. 

Putini sunt cei care accepta astazi sa ofere o serie de servicii, chiar si atunci cand vine vorba de simpla completare a unui sondaj scurt, fara a astepta nimic in schimb. Practic, prin intermediul sondajelor se realizeaza diferite studii de piata prin intermediul carora se pot afla informatii extrem de pretioase (de exemplu, tendintele de consum ale populatiei, cum pot fi imbunatatite o serie de produse si servicii in vederea atractivitatii si a satisfactiei consumatorului final etc). Astfel de studii sunt mult mai avantajoase si mai accesibile fata de momentele in care produsele si serviciile sunt direct lansate pe piata si nu sunt atent concepute. Asadar, in schimbul unor mici remuneratii catre platformele de sondaje, care la randul lor ofera o recompensa ce ulterior poate fi transformata in bani si produse, poti cu usurinta sa iti cresti veniturile. Poate de multe ori nu vei ajunge sa te intretii din sondaje, dar este o modalitate la care poti apela pentru a castiga cativa lei in plus.

Bani din MLM

In meleme schema de castig este simpla - tu dai comenzi pentru prietenii tai sau iti faci un grup propriu, prin intermediul carora vei incasa un comision la fiecare tranzactie sau de fiecare data cand prietenii din grupul tau si ceilalti referali, la randul lor, vor plasa comenzi. Astfel, vorbim de un castig piramidal care de asemenea, iti poate aduce un venit extra fara extrem de multe implicatii. Insa, uneori va trebui sa cheltuiesti din propriul buzunar pentru ca, unele programe MLM impun achizitia unor pachete sau atingerea unor target-uri pentru reduceri si in speta, castiguri, cat mai bune.

Bani din task-uri

Atunci cand companiile nu-si doresc sa investeasca extra in alti angajati, prefera sa realizeze o serie de activitati conexe cu exteriorul pe care, bineinteles, le vor plati la un pret mult mai mic. 

De exemplu, poti fi platit pentru a da click pe o serie de link-uri, de a viziona reclame sau de a testa diferite jocuri. In acest mod companiile isi pot face trafic, tu poti observa neconformitatile unei aplicatii etc. astfel incat sa existe un castig comun.

Bani din afiliere

Afilierea este un domeniu similar cu cele prezentate mai sus, doar ca deseori, atunci cand ai o influenta destul de mare, poti ajunge sa castigi inclusiv fara sa faci nimic. De exemplu, te trezesti dimineata, creezi un link pe care-l distribui in Social Media si, ulterior, prietenii din lista pot alege sa dea click pe acesta si sa afle mai multe detalii despre serviciile si produsele promovate sau pot inclusiv sa le achizitioneze. In acest mod si in functie de specificul programului de afiliere, tu poti primi inapoi o remuneratie in contul tau de afiliat.

La atingere target-ului impus de platforma de afiliere, vei putea sa-ti convertesti banii virtuali in bani reali, de care sa dispui pe cardul tau de credit oricand si oricum. 

Afilierea nu impune riscuri, astfel ca de nenumarate ori nu esti obligat sa vinzi sau sa cumperi pachete de inceput. Bineinteles, daca nu te vei implica si nu vei cunoaste cele mai bune strategii, sansele unor castiguri vor fi mult mai mici. Iar daca esti in cautarea unui program de afiliere de incredere, poti apela si la platforma OlaFans.  

Bani din promovare

Social Media poate fi totodata si un mediu de relaxare, dar si un loc din care poti castiga bani, multi bani. 

Daca ai anumite skill-uri in ceea ce priveste promovarea online, poti opta pentru administrarea unor pagini, pentru postarea unor informatii, pentru crearea de materiale privind Social Media. Lucrurile nu sunt extrem de simple, dar nici complicate, daca ai vointa si dorinta de invatare.

Categorii Articole
Toate Articolele